Vacatures

Al 40 jaar behoort Willy Reynders tot de top van tuinontwerpers en -aanleggers met tot de verbeelding sprekende referentietuinen. De tuinen van Willy Reynders werden bekroond met eremetaal in verschillende categorieën van de Limburgse Tuinaannemer en zijn doorheen de jaren synoniem geworden voor kwaliteit, creativiteit en ervaring. Met een team van ruim 40 professionals groeiden we uit tot een totaalpartner die alle specialiteiten onder één dak verzamelt, van tuinontwerp tot tuinaanleg en onderhoud.

Voor de versterking en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde:

Project manager

Jij blijft op elk moment het bos door de bomen zien? Jij kan probleemloos verschillende ploegen aansturen en tegelijk jouw haviksoog inzetten om de kwaliteit van het werk te bewaken? Je hebt geen schrik om ook zelf je handen uit de mouwen te steken en mee te helpen waar nodig? Dan ben jij de projectleider die we zoeken. Bij Willy Reynders kijken we uit naar een projectleider voor wie plannen en organiseren een tweede natuur is.

Jouw takenpakket

Je stuurt onze uitvoeringsploegen dagelijks aan en bewaakt hierbij nauwgezet de planning, budgettering, organisatie en uitvoering van elk project. Je bereidt de tuinaanlegprojecten grondig voor en kent elk dossier als je broekzak. Je volgt inspectieverslagen op, evalueert onze leveranciers en gebruikt je uitgebreide vakkennis om de kwaliteits- en veiligheidsaspecten van elk project zorgvuldig te beheren.

Jouw profiel

Je combineert een interesse in tuinbouw met een master- of bacherlordiploma en minstens 2 jaar relevante ervaring. Je werkt hands-on om verschillende ploegen efficiënt aan te sturen, kan gemakkelijk beslissingen nemen in het heetst van de strijd en bent een schoolvoorbeeld van stressbestendigheid. Kwaliteit is voor jou een stokpaardje. Je schrikt er dan ook niet voor terug om zelf je handen vuil te maken als je daarmee de optimale kwaliteit van het eindresultaat kan garanderen.

Ons aanbod

Je komt terecht in een florerend tuinbouwbedrijf dat ruimte biedt voor persoonlijke groei en ondernemerschap. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten en klaarstaan om hun kennis en ervaring in het vak met jou te delen. Je krijgt een marktconform salaris.

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature en wil je jouw talenten voor projectmanagement inzetten om de klanten van Willy Reynders hun droomtuin te bezorgen? Aarzel dan niet om ons je cv en motivatiebrief te bezorgen via jobs.apk@apkgroup.be.

 

Vacatures