Tuinarchitectuur

Uw droomtuin in zes stappen

Is uw tuin nog steeds een vage belofte, een stil verlangen? Dan is het tijd voor actie! Wij realiseren uw droom in zes stappen:

  • Bezorg ons vandaag nog uw persoonlijke oriënteringslijst.
  • Een van onze tuinarchitecten contacteert u op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. We meten dan meteen uw perceel op en onderzoeken het terrein grondig.
  • Drie weken later is uw tuinontwerp klaar! Onze tuinarchitect geeft u graag uitleg. Nog bedenkingen over ontwerp of prijs? Een telefoontje volstaat.
  • Na het ontwerp maken we een gedetailleerd tuinplan. Uw tuindossier bevat een schets en kostenraming, plan op schaal, uitgebreide raming, plantenomschrijving met foto's, bloeitijdenoverzicht en een onderhoudsschema. Technische tekeningen en 3D-perspectieven maken we op aanvraag.
  • U kunt bij Willy Reynders terecht voor uw totale tuinaanleg én de aankoop van materialen. Ook na de aanleg, kunt u blijven rekenen op onze onderhoudsdienst.
  • Afspraak is afspraak: bij ons bent u zeker van een vaste prijs!

 
Tuinarchitectuur Tuinarchitectuur Tuinarchitectuur Tuinarchitectuur Tuinarchitectuur

Uw tuinontwerp in 3D

Het is niet altijd eenvoudig om uw tuinontwerp juist te interpreteren op basis van een grondplan. Daarom ondersteunt Willy Reynders Tuinarchitectuur elk nieuw ontwerp met referentiebeelden van bestaande tuinen. Wil u toch nog een stapje verder gaan in de visualisatie van uw droomtuin? Dan maken wij graag een realistische 3D-voorstelling.

Onze tuinarchitecten kunnen u op deze manier duidelijk tonen hoe bijvoorbeeld poolhouse en zwembad geïntegreerd worden voor een optimale bezonning. Of op welke manier de tuin juist begrensd wordt en hoe de hoogtes van een solitaire boom zich ten opzichte van de woning verhouden. Zo kan u gefundeerde keuzes maken in verband met materialen, plantensoorten en verlichting.


Meer weten?
Tuinarchitect Piet Rietveld

Tuinarchitect Piet Rietveld staat u graag te woord.


Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2017-2018 (zilver) Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2016-2017 (goud) Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2015 – 2016 (goud)
3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie 3d-visualisatie