Tuinaanleg

Na het maken van een tuinontwerp, is het tijd voor het zwaardere werk: de tuinaanleg. Bij Willy Reynders Tuinarchitectuur staat een team van tuinarchitecten, plantendeskundigen en beregeningsspecialisten klaar voor uw tuinaanleg. En dat voor zowel compacte stadstuinen, weidse groenparken en alles daar tussenin. Op basis van 40 jaar ervaring en met veel passie en zorg maken we van ieder groenproject een succes.

Tuinaanleg van A tot Z

Tuinaanleg is veel meer dan alleen gras zaaien of bloemen planten. Degelijke bestrating, mooie tuinverlichting, rustgevende waterpartijen, professionele beregening ... Ons aanlegteam begeleidt u bij elke stap die nodig is in overeenstemming met uw tuinontwerp.

 • Aanplanting

  Nadat alle zware werken zoals grondwerken, aanleg van verharding of vijvers is afgewerkt, schieten onze groene vingers in actie voor de beplanting en het aanleggen van gazon. Met een eigen kwekerij van twee hectare bieden we u bovendien planten en bloemen van de beste prijs-kwaliteit aan.
 • Beregening

  Planten kunnen niet zonder water. Voor wie geen zin heeft om elke zomeravond eigenhandig de tuin te besproeien, kunnen we een automatische beregeningsinstallatie voorzien. Dankzij grond- of luchtvoelers voelt het systeem exact aan wanneer uw tuin water nodig heeft. Op de koop toe bespaart u heel wat water. Zeker als u regenwater recupereert. Ook bij tuinrenovaties kan beregening eenvoudig en zonder veel breekwerk in uw tuinontwerp voorzien worden.
 • Verharding

  Maak samen met behulp van de vakkennis van een ervaren tuinontwerper uw keuze in het enorme aanbod van verhardingsmaterialen zoals gebakken klinkers, kasseien, tegels of hout. We houden rekening met de bouwstijl van uw woonst, uw verwachtingen én uw budget.
 • Zwembaden

  Voor de aanleg van uw zwembad baseren we ons op het totaalconcept van uw tuin. De relatie met het terras, de oriëntatie en inrichting van de tuin, de beschikbare ruimte voor een poolhouse: stuk voor stuk elementen die de locatie van uw zwembad mee bepalen. Daarnaast besteden we ook aandacht aan milieuvriendelijke technieken zoals warmtepompen en zonnecollectoren. Zo heeft u een zwembad dat volledig past binnen uw tuinplan, dat slim gebruik maakt van gratis energie én met een minimum aan onderhoud!

Eenmaal klaar kan u in alle rust genieten van uw tuin. Vertrouw het onderhoud van uw tuin toe aan onze vakmannen voor een compleet zorgeloze tuinervaring.


Meer weten?
Ons team van experts

Ons team van experts staat u graag te woord.


Op zoek naar een ervaren partner voor uw tuinaanleg?

Contacteer hier onze experts

Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Tuinaanleg Beregening Beregening Verharding Verharding Verharding Verharding Verharding Zwembaden Zwembaden Zwembaden Zwembaden Zwembaden Zwembaden Zwembaden


Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2017-2018 (zilver) Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2016-2017 (goud) Winnaar Limburgse Tuinaannemer 2015 – 2016 (goud)