Verwijderen van mossen en korstmossen

Vele bomen en struiken hebben nu last van mossen en korstmossen. Die beperken de groei en bloei en zijn ook niet zo mooi. Wil je terug mooie en gezonde planten krijgen, dan raden wij V.C.T. aan.

Voorkom schade door mossen en korstmossen

Algen en korstmossen vormen een ideale bescherming voor de eitjes van parasieten, zoals stam- en bloedluizen. Ook vormen ze een beschutting voor het overleven van schadelijke insecten zoals bijvoorbeeld spintkevers. Om schade door deze plagen te voorkomen of te beperken is V.C.T. (very clean tree) ontwikkeld. Een nieuw product met grondstoffen van natuurlijke oorsprong.

Wat is V.C.T.

Een unieke combinatie van o.a. organische zuren en etherische oliën. Het middel zorgt dat algen en korstmossen verdwijnen en zo geen kans bieden voor de ontwikkeling van broedplaatsen voor eitjes van parasieten en geen overlevingsomgeving vormen voor schadelijke insecten.

V.C.T is dus niet alleen een sterke remedie tegen algen en korstmossen, maar zorgt ook voor minder groeibeperking (vb. Pyrus Chanteclaire) en een fraaie oorspronkelijke stamkleur.

Werking V.C.T. 

V.C.T. wordt aangebracht in de volledige winterrust (december, januari, februari) waarbij de contactwerking bepalend is voor het te bereiken resultaat.

- dosis: 6 liter V.C.T. op 100 liter water

- verpakking: vat van 10 liter en 25 liter

- bewaring: in gesloten verpakking vorstvrij bewaren. V.C.T. is, mits goed bewaard, vele maanden houdbaar

De fabrikant en de verkoper kunnen voor schade voortkomend uit onoordeelkundig gebruik niet aansprakelijk gesteld worden.