Onze tuinvisie? Tuinen met een nieuwe dimensie.

Vroeger keken we vanuit de ‘leefkamer’ of onze leefwereld naar de tuin. Vandaag is die ‘leefwereld’ verplaatst naar de tuin. Alle aspecten van het vroegere ‘cocoonen’: het genieten van kunst, muziek en het gezelschap vinden nu ook plaats in de tuin. 

De tuin is de nieuwe "feel good" leefwereld geworden waar technologie, domotica en gerichte sfeerverlichting onmisbaar zijn. Ook de wellnessfaciliteiten verlaten de kille kelder en nestelen zich in het groen en in de open lucht. Elke vierkante meter van je tuin krijgt een gerichte bestemming in functie van beleving zodat ieder gezinslid zijn "feel good" moment kan hebben.  

Onderhoudsvriendelijk: dat is het label van de tuin van 2016. Een tuin die niet langer een werkplek is die tijd van je opeist terwijl je wil rusten, genieten en beleven. 

Jouw tuin als weerspiegeling van jouw kijk op kunst, als uiting voor je respect en liefde voor de natuur en als plaats waar je kan samenleven met je gezin, vrienden, kleinkinderen... Daarvoor moet je bij tuinarchitectuur Willy Reynders zijn! Wij zijn jouw partner om je nieuwe tuin vorm en belevingsintensiteit te geven. Van ontwerp tot realisatie. Samen bouwen we aan julie groene thuis.

 

Onze tuinvisie? Tuinen met een nieuwe dimensie.