Een tuin in lijn met uw bedrijfsactiviteiten

Naast residentiële tuinen is het team van Willy Reynders Tuinarchitectuur eveneens gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfstuinen. Onze doordachte ontwerpen die niet alleen rekening houden met de eerste indruk van bezoekers, maar ook met een onderhoudsvriendelijk karakter wonnen al meermaals prijzen in de categorieën van het bedrijfsgroen.

Doordacht tuinontwerp

Een goed aangelegde bedrijfstuin begint bij een goed tuinontwerp. Alle doorgangen, verplichtingen (verplichte groenzones, streekeigen soorten, waterdoorlatende verhardingen), ondergrondse constructies en schaduwplekken worden op voorhand in kaart gebracht voor een ontwerp volledig in lijn met uw bedrijfsgebouw. 40 jaar ervaring maakt dat u bij Willy Reynders Tuinarchitectuur een bedrijfstuin krijgt die een perfect visitekaartje is in lijn van uw budget.

Weinig onderhoud

Een bedrijfstuin weet personeel te motiveren en te inspireren, maar mag niet gezien worden als een last voor de eigenaar. Daarom dat we steeds streven naar tuinen die een minimum aan onderhoud nodig hebben om er het hele jaar door stralend uit te zien. Dit door aandacht te hebben voor de gebruikte verhardingsmaterialen, onderhoudsvriendelijke beplantingen en grassoorten te gebruiken die weinig verzorging nodig hebben. De verplichte onderhoudsbeurt die elke tuin nodig heeft, kan dan weer uitbesteed worden aan onze vakmannen die uw bedrijfstuin in een mum van tijd weer in topvorm zetten.


Meer weten?
Ons team van experts

Ons team van experts staat u graag te woord.


Wil u graag meer weten over het ontwerpen en aanleggen van een bedrijfstuin?

Contacteer onze tuinarchitecten en dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen Bedrijfstuinen