• Realisatie
  • Realisatie
  • Realisatie
  • Realisatie
  • Realisatie

Willy Reynders is uw totaalpartner, van tuinontwerp tot -onderhoud

Onze tuinvisie. Tuinen met een nieuwe dimensie.

Tuin met zwembad

Vroeger keken we vanuit de ‘leefkamer’ of onze leefwereld naar de tuin. Vandaag is die ‘leefwereld’ verplaatst naar de tuin. Alle aspecten van het vroegere ‘cocoonen’: het genieten van kunst, muziek en het gezelschap vinden nu ook plaats in de tuin.

De tuin is de nieuwe ”feel good“ leefwereld geworden waar technologie, domotica en gerichte sfeerverlichting onmisbaar zijn. Ook de wellnessfaciliteiten verlaten de kille kelder en nestelen zich in het groen en in de open lucht. Elke vierkante meter van je tuin krijgt een gerichte bestemming in functie van beleving zodat ieder gezinslid zijn ”feel good“ moment kan hebben.

Onderhoudsvriendelijk: dat is het label van de tuin van 2016. Een tuin die niet langer een werkplek is die tijd van je opeist terwijl je wil rusten, genieten en beleven.

Jouw tuin als weerspiegeling van jouw kijk op kunst, als uiting voor je respect en liefde voor de natuur en als plaats waar je kan samenleven met je gezin, vrienden, kleinkinderen... Daarvoor moet je bij tuinarchitectuur Willy Reynders zijn! Wij zijn jouw partner om je nieuwe tuin vorm en belevingsintensiteit te geven. Van ontwerp tot realisatie. Samen bouwen we aan julie groene thuis.

De kracht achter Willy Reynders?

40 jaar ervaring!

Willy Reynders begon meer dan dertig jaar geleden als zelfstandig tuinarchitect. Vandaag heeft het bedrijf een eigen architectenploeg, tuinaanlegafdeling én kwekerij. Een team van ruim veertig professionals realiseert samen met u de tuin van uw dromen.Willy Reynders, 40 jaar ervaring

Een team met talent

De tijd van een uitgestrekte grasvlakte voor de deur ligt ver achter ons. De nieuwe tuin combineert gevoel met rede, romantiek met techniek, verlangen met vakkennis. U kunt er aangenaam verpozen. Onze tuinontwerper laat uw bloeiende ideeën effectief wortel schieten. Bij Willy Reynders mag u rekenen op een ervaren team met talent.Een team met talent
Awards Vlaamse Tuinaannemers
Awards Vlaamse Tuinaannemers